Al onze lampen zijn gerestaureerd en werken naar behoren. De lampen zijn voorzien van een E27 of TL fitting. Alle armaturen zijn voorzien van bekabeling.

Op verzoek en tegen een meerprijs kunnen bepaalde lampen voorzien worden van een dimmer.

Alle merken en etiketten zijn buiten beschouwing gelaten en hebben enkel en alleen een decoratieve werking.

Alle getoonde lampen komen uit een ver verleden. Dit houdt in dat ze het verleden met zich mee dragen. Iets wat hen in onze ogen zo charmant maakt.

Houd er rekening mee dat de lamp die vertoond wordt op de website kan afwijken van de lamp die u ontvangt. De getoonde lamp is echter altijd representatief voor alle items van een zelfde type.

Zijn er speciale wensen en moeten er hiervoor aanpassingen worden gedaan? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
Genoemde prijzen op onze website – heimweh.nl – zijn:
– per stuk / lamp
– incl. btw
– excl. verzendkosten
– excl. installatie

Bij grote en zware lampen gaat onze voorkeur uit naar afhalen of persoonlijke berzorging. Kleine lampen kunnen worden verzonden via standaard pakketdienst. Bij persoonlijke bezorging rekenen wij een vergoeding die afhankelijk is van de afstand naar het bezorg adres en zodoende kan variëren.

Hoewel onze producten een vorig leven hebben gehad en niet zijn gefabriceerd door Heimweh doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de lampen voldoen aan de redelijke eisen van betrouwbaarheid en bruikbaarheid.

In het geval dat een lamp evt. niet voldoet aan deze eisen, zult u worden gecompenseerd. Dit kan door het volledig of gedeeltelijk vervangen van de lamp, reparatie van het artikel, of door een redelijke of volledige vergoeding.

Mocht een lamp schade en/of gebreken vertonen, neem in dat geval binnen twee werkdagen contact op met Heimweh via het contactformulier of bel met 06 22 312 606

Wij vragen u om persoonlijke gegevens, zoals uw naam, postadres of e-mailadres. Wij hebben deze gegevens nodig voor het afhandelen van bestellingen en aanvragen. Uw gegevens zullen wij niet doorspelen aan derden.

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur ons dan een e-mail.